Home Новини сучасних технологій Google офіційно представили смартфони Pixel 4a 5G і Pixel 5 5G

Google офіційно представили смартфони Pixel 4a 5G і Pixel 5 5G

0

Сьогодні настав той день, коли Google офіційно представили смартфони Pixel 4a 5G і Pixel 5 5G. А тепер детальніше про ці смартфони.

Преміальний смартфон Google Pixel 5. Основні характеристики.

Google офіційно представили смартфони Pixel 4a 5G і Pixel 5 5G

Найбільша (і, мабуть, найсуперечливіша) зміна – це перехід на чіпсет Snapdragon 765G. Ви більше не отримуватимете найсучасніший чіпсет з топовою моделлю Pixel, хоча попередні моделі часто постачалися з недостатньо тактовими чіпсетами. Продуктивність ніколи не була метою Google, тим більше, що вона має власний чіп, що робить всю магію камери.

Попередня модель мала телефото-камеру, вона відмовляється від масштабування на користь 16-мегапіксельної ультраширококутної камери з діафрагмою f / 2.2 та розміром пікселя 1,0 мкм.

Масштабування буде здійснюватися за допомогою основної 12,2-мегапіксельної камери з розміром пікселя 1,4 мкм, а також алгоритмів штучного інтелекту Google. Цей датчик не має особливо великих пікселів для нічної зйомки, ані високої роздільної здатності для цифрового масштабування без втрат, Google робить ставку на обчислювальну фотозйомку.

Однак ви отримуєте OIS і порівняно яскравий об'єктив f / 1.7. Крім того, незважаючи на те, що це не 8-серійний Snapdragon, це перші пікселі, які підтримують запис 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду (без 8K, звичайно, сенсор не має роздільної здатності).

Дисплей на Pixel 5 має діагональ 6,0 ”- середнє значення дисплеїв 5,7” та 4 XL 6,3 ”на Pixel 4. Роздільна здатність така ж 1080p +, але це дисплей 90 Гц.

Набір мікросхем S765G оснащений модемом X52, що забезпечує з'єднання 5G. Ви також отримуєте Wi-Fi 5 (він же 802.11ac), NFC, а також порт USB-C.

Акумулятор в Pixel 5

Смартфон живиться від акумулятора 4080 мАг та підтримує швидку зарядку 18 Вт. Для порівняння, у Pixel 4 XL була батарея на 3700 мАг, що виявилося середнім з точки зору витривалості. Додаткова ємність разом із чіпом S765G повинна допомогти цьому телефону прослужити значно довше.

Корпус має сертифікат IP68 щодо пило- та водостійкості. Він виготовлений з переробленого алюмінію та текстурований для кращого зчеплення (та для приховування відбитків пальців). Незважаючи на це, йому якось все-таки вдається вбудувати бездротову зарядку, а також зворотну бездротову зарядку. Цього року є новий колір, Sorta Sage, який буде поєднаний зі стандартним Just Black. Зверніть увагу на встановлений ззаду зчитувач відбитків пальців (покоління Pixel 4 покладалося на розпізнавання обличчя замість відбитків пальців).

Попередні замовлення на Google Pixel 5 розпочинаються сьогодні, до того, як їх можна буде придбати в дев'яти країнах 15 жовтня. Ціна телефону становить 700 доларів США / 630 євро / 599 фунтів стерлінгів.

Смартфон Google Pixel 4a 5G. Основні характеристики.

Смартфон Pixel 4а 5G отримав 6,2 ” дюймовий OLED-дисплей, що трохи менше, ніж екран 4 XL (6,3”). Однак ви отримуєте лише стандартну частоту оновлення 60 Гц.

Мало того, що він більше, цей телефон також потужніший за 4a. Насправді майже такий же потужний, як Pixel 5, він має той самий чіпсет Snapdragon 765G, але отримує 6 ГБ оперативної пам'яті замість 8 ГБ. Сховище на 128 Гб однакове.

Відділ камер ідентичний Pixel 5 - ви отримуєте ту саму основну камеру на 12,2 Мп, до якої приєднався 16-мегапіксельний ультраширокий блок. Це ще одна перевага перед ванільним 4a, який має єдиний 12,2-мегапіксельний модуль. 8-мегапіксельна селфі-камера вкладена всередину отвору.

Pixel 4a 5G має 3,5-мм роз'єм для навушників, чого не вистачає Pixel 5. Однак, незважаючи на те, що він більший, у цього телефону трохи менше батареї - 3885 мАг. Він все ще заряджається від 18 Вт через USB Power Delivery, але бездротове заряджання було відмовлено.

Корпус телефону виготовлений з полікарбонату і не захищений від пилу та води. Закріплений ззаду зчитувач відбитків пальців не є великим сюрпризом для цієї моделі. Цей, очевидно, потужніший, ніж Pixel 4a, але якщо ви розглядаєте його як свого роду Pixel 5 XL, слід пам’ятати про кілька «але», як ми вже описали.

Google Pixel 4a 5G коштує 500 доларів США / 500 євро / 500 фунтів стерлінгів. Очікуйте, що попереднє замовлення розпочнеться 5 листопада.

Рекомендуємо: Google Розкрили Деякі Особливості Майбутньої OC Android 12.

Джерело: gsmarena

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version