Home Новини сучасних технологій Складний смартфон Huawei Mate X2 отримує сертифікацію

Складний смартфон Huawei Mate X2 отримує сертифікацію

0

Із отриманої сьогодні інформації про те, що складний смартфон Huawei Mate X2 отримує сертифікацію, можна говорити про наближення уже запуску даного пристрою. Щодо сертифікації, то Huawei Mate X2 нещодавно був помічений в базі даних регуляторного органу TENNA. Окрім цього, складаний смартфон отримав схвалення Альянсу Wi-Fi.

Складний смартфон Huawei Mate X2 отримує сертифікацію

І так, згідно останньої сертифікації, було розкрито деталі щодо операційної системи пристрою, а саме Huawei Mate X2 отримає OC Android 10. Буде тут і підтримка Wi-Fi 6. Працюватиме складний телефон на флагманському наборі мікросхем Kirin 9000 та вбудованих мікросхемах HiSilicon Hi1105 для підключення Wi-Fi 6.

Щодо чуток, які надходили раніше, Huawei Mate X2 повинен отримати 8,3-дюймовий екран з роздільною здатністю 2280 x 2220 пікселів. Можливо, частота оновлення складе 120 Гц. Кодова назва даного пристрою – Teton. Щодо камер, то телефон може бути оснащений 40-мегапіксельною + 40-мегапіксельною (ультраширокою) + 12-мегапіксельною (телефото) + системою чотирьох камер ToF. Конфігурації пам'яті очікуються такі - 8 Гб / 12 Гб / 16 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб / 256 Гб / 512 Гб вбудованої пам’яті. Акумулятор отримає ємність 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65Вт.

Рекомендуємо: Xiaomi випустили стабільне оновлення для Mi Box 3.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version