Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили стабільне оновлення для Mi Box 3

Xiaomi випустили стабільне оновлення для Mi Box 3

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi випустили стабільне оновлення для Mi Box 3. Як відомо, зараз Xiaomi почала висувати стабільне оновлення Android 9 Pie до Mi Box 3. Оновлення отримало підтримку Android TV 9.0 та підтримку програми Mi Remote для стабільного каналу.

Xiaomi випустили стабільне оновлення для Mi Box 3

Стабільне оновлення Mi Pie 3 для Android Pie має розмір 650 МБ, а також забезпечує виправлення безпеки Android на липень 2020 року. Окрім виправлення безпеки, оновлення також додає кілька нових функцій до Android TV box.

Деякі функції включають новий макет налаштувань, нове меню живлення, до якого можна отримати доступ, натиснувши та утримуючи кнопку живлення, менш нав'язливий інтерфейс гучності, попередньо встановлену програму Amazon Prime Video, розділ Mi Box, ярлик для Google Play Store та багато іншого.

Mi Box 3 - це доступний для Android телевізор, який живиться від чотирьохядерного процесора Amlogic SoC, графічного процесора Mali 450 та 2 ГБ оперативної пам'яті. Він підтримує відтворення відео 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду та аудіо Dolby Digital Plus.

Рекомендуємо: Nokia Запустила Власний Android TV Box.

Джерело: XDA-Developers

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version