Home Новини сучасних технологій Компанія Google випустить обмежену кількість нових смартфонів Pixel

Компанія Google випустить обмежену кількість нових смартфонів Pixel

0

Сьогодні (30 вересня) Google представляє свої нові пристрої Pixel 5G. Попереду цього, у звіті говориться, що Google планує випустити лише обмежену кількість Pixel 4a, 4a 5G та 5 5G цього року. У звіті Nikkei йдеться, що компанія Google випустить обмежену кількість нових смартфонів Pixel і буде виготовлено менше 1 мільйона пристроїв Pixel 5. Насправді, за їх джерелами, кількість може бути до 800 000 одиниць. Хоча це шокує, у звіті додається, що Google встановив помірний показник – лише 3 мільйони пристроїв для всіх нових пікселів разом. Виділені причини – це падіння продажів та вплив пандемії на попит.

Наприклад, станом на перше півріччя 2020 року Google відправив лише 1,5 мільйона пристроїв. Це величезне падіння з 4,1 мільйона одиниць порівняно з минулим роком. Крім того, американсько-китайська торгова війна та глобальна пандемія також порушили її міграційні плани. Очевидно, Google вирішив виробляти всі нові пікселі у В’єтнамі. Але, як повідомляється, там виробляється лише серія Pixel 4a, поки Pixel 5 все ще виходить із Шеньцена, Китай.

У Google був важкий рік у 2019 році. За даними IDC, він поставив 7,2 мільйона одиниць у 2019 році, відстаючи від запланованих 8-10 мільйонів. Незважаючи на те, що він набрав пари після Pixel 3a , прихід Pixel 4, 4XL стримував цифри. І зараз Google стикається з екосистемною загрозою від Huawei. Останній закликає всіх своїх китайських колег спробувати прийняти нову екосистему HarmonyOS.

Тим не менш, у звіті йдеться про те, що цього року Google відносно давав консервативні замовлення через низькі продажі Pixel 4 та COVID-19. Це може бути причиною затримок Pixel 4a та відвантаження нових пристроїв Pixel. Однак ситуація може змінитися, коли нові пристрої потраплять у магазини. З іншого боку, Google вже переніс основне виробництво динаміків Nest Smart, Nest Wi-Fi та інших домашніх пристроїв до В’єтнаму та Таїланду.

Джерело: Nikkei

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version