Home Новини сучасних технологій Компанія OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Лимонад”

Компанія OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Лимонад”

0
Компанія OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою "Лимонад"

Минуло лише п’ять днів з моменту запуску OnePlus 8T, і ми вже дивимося на витік, ймовірно, наступного пристрою OnePlus. За словами Макса Дж, відомого інсайдера, компанія OnePlus розробляє смартфон з кодовою назвою “Лимонад”. Також він опублікував вигляд збоку смартфона.

Макс Дж поділився зображенням у своєму акаунті у Twitter (@MaxJmb). Зображення має два передбачувані бокові види пристрою. Вони ледь помітні і надзвичайно тонкі. Вони, ймовірно, представляють собою звичайне розміщення кнопок по обидві сторони. Тим не менш, увага справді спрямована на фон зображення. Написаний великий “Лимонад”, навмисно жовтого кольору.

Зараз Макс насправді не повідомляв жодних інших деталей у своєму твіті, але відповів на один із коментарів, сказавши, що мова йде про “кодову назву серії OnePlus 9”. Це майже підсумовує те, на що ми дивимось. Однак це не єдиний раз, коли ми чуємо про “Лимонад”. Місяць тому член XDA поділився, що OnePlus працює над пристроєм з кодовими назвами – лимонад, лимонадет, лимонадев та лимонадеп. Хоча ми думали про це як про інший пристрій OnePlus, сьогодні роз’яснення Макса ставить шпильку на серію OnePlus 9.

Раніше ми зустрічали кодові імена, такі як « шашлик », « Біллі » та « конюшина ». Звичайно, це лише назви розробок або проектів, і вони не натякають нам на дизайн чи технічні характеристики. І це стосується серії OnePlus 9, але будьте впевнені, що “Лимонад” тепер є її кодовою назвою, якщо ми подивимося послужний список Max.

Серія OnePlus 9 – ранні здогадки

Оскільки дуже рано просити про витоки серії OnePlus 9 , поки що ми будемо лише спекулювати на цьому. Макс згадував це як “серію”, а отже, тут можна принаймні очікувати 9 і 9 Pro. Однак він не знає, чи дисплей ще буде рівним / кривим.

Будучи флагманською лінійкою, серія OnePlus 9, безсумнівно, матиме наступний SoC Snapdragon 8 серії (ймовірно, Snapdragon 875 ), AMOLED-дисплей із частотою оновлення не менше 120 Гц, зарядкою мінімум 65 Вт (або більше), може мати 64-мегапіксельний сенсор камери (довгоочікуваний) та багато іншого. Він, швидше за все, буде запущений приблизно в квітні 2021 року.

Рекомендуємо: OnePlus Збирається Представити Смарт-Годинник OnePlus Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version