Home Новини сучасних технологій Huawei представили ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF

Huawei представили ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF

0

Сьогодні Huawei представили ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF.  Все це відбувалося на Всесвітній конференції VR-індустрії 2020.

Huawei представили ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF

Згідно з представленням продукту, ігровий набір Huawei VR Glass 6DOF дозволить споживачам вільніше та плавніше взаємодіяти у іграх VR. Використовуючи метод позиціонування «Зсередини», точність просторового переміщення досягає провідного в галузі рівня, забезпечуючи більш точні можливості зондування.

Ігровий набір має ергономічний дизайн і оснащений 360-градусним джойстиком та бічними кнопками жестів. Це професійно та потужно. Завдяки чудовому вібраційному зворотному зв’язку він забезпечує більш захоплюючий і реальний досвід гри.

Huawei заявляє, що набір буде доступний розробникам в кінці 2020 року, а в продаж надійде в квітні 2021 року. Huawei також зазначила готовність випустити більше якісних VR-ігор та додатків у майбутньому.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року компанія Huawei вперше представила свій перший VR Glass, призначений для перегляду відео VR. Носій має доступ до 30000 годин відео VR з контентних ресурсів, а також три основні платформи прямої трансляції VR та більше 100 ігор віртуальної реальності.  Huawei VR Glass пропонує роздільну здатність екрану 3200 x 1600 пікселів із щільністю пікселів до 1058PPI, полем зору 90 градусів, частотою оновлення 70/90 Гц. Він оснащений 3D-звуковими ефектами та забезпечує гігантський досвід роботи, схожий на екран IMAX. Крім того, він важить близько 166 грамів.

Підтримка джойстика на 360 градусів робить цю нову модель видатним продуктом. Детальна інформація про ціни ще не опублікована, але для довідки торішнє VR Glass коштує 424 долари). Ми очікуємо, що ціна цієї версії буде набагато вищою.

Рекомендуємо: HP Показала VR Гарнітуру Нового Покоління.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version