Home Новини сучасних технологій OnePlus збирається представити смарт-годинник OnePlus Watch

OnePlus збирається представити смарт-годинник OnePlus Watch

0
OnePlus збирається представити смарт-годинник OnePlus Watch

Одним з продуктів, який очікувався на презентації OnePlus, був смарт годинник, але його так і не показали. Сьогодні ж надійшла інформація, що OnePlus збирається представити смарт-годинник OnePlus Watch. Така інформація була опублікована на офіційні сторінці компанії в Twitter.

Даний пристрій був сертифікований IMDA ще в серпні, а минулого місяця, завдяки витоку, ми дызналися, що смарт-годинник отримав круглий циферблат.Хоча він не був запущений вчора, OnePlus підтвердив, що смарт-годинник справді з’явиться в продажі.

У твіті акаунта OnePlus India показаний ескіз пристрою, який можна носити, зроблений ще в 2015 році, і свідчить, що OnePlus насправді планував його вже деякий час.

У твіті є підпис: «До екосистеми OnePlus приходить більше речей. Це лише питання часу ”. Друге речення також натякає на прихід годинника OnePlus.

Немає інформації про те, коли прийде розумний годинник, і якщо ви запитаєте в нас, то ми не думаємо, що він надійде цього року. Ми вважаємо, що OnePlus може представити такий важливий продукт поряд із флагманським пристроєм, таким як OnePlus 9 або OnePlus 9 Pro. Тим не менше, це лише припущення, і ми очікуємо на офіційну інформацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version