Home Новини сучасних технологій Ще одна компанія відмовилася укомплектовувати смартфони зарядними пристроями

Ще одна компанія відмовилася укомплектовувати смартфони зарядними пристроями

0

LG G8x запущений минулого року, як флагман компанії LG. Сьогодні надійшла інформація, що ще одна компанія відмовилася укомплектовувати смартфони зарядними пристроями. Як не дивно, це виявилися LG. В найближчі дні, в індії повинні розпочатися великі розпродажі і в зв“язку з цим, смартфон LG G8x буде продаватися за пів ціни. Так, компанії LG було поставлено запитання (в Twitter), стосовно “нової” комплектації смартфона. На відповідь не прийшлося довго очікувати.

Ще одна компанія відмовилася укомплектовувати смартфони зарядними пристроями

Офіційний акаунт LG India Twitter у своєму твітті написав, що LG G8X не буде поставлятися із зарядним пристроєм або адаптером у коробці під час святкового продажу. Твіт став відповіддю на запит Tech YouTuber, C4ETech, який попросив підтвердити повідомлення про те, що телефон не постачається із зарядним пристроєм.

LG заявляє, що користувачам доведеться купувати зарядний пристрій окремо в сервісному центрі LG. Дивно, що телефон не постачається із зарядним пристроєм, оскільки цього не було, коли він був запущений минулого року. Також невідомо, чи така “комплектація” залишиться і для майбутніх смартфонів компанії. Ми навіть догадуємося від кого прийшла така ідея).

Нагадуємо технічні характеристики смартфона LG G8X

LG G8X має 6,4-дюймовий OLED-дисплей FHD + . Процесор Snapdragon 855 поєднаний з 6 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ внутрішньої пам'яті.

Попереду 32-мегапіксельна камера для селфі, а задня, покрита Gorilla Glass 5, має 12-мегапіксельну основну камеру + 13-мегапіксельну ультраширококутну. Є вбудований сканер відбитків пальців, стереодинаміки з об'ємним звучанням 3D та ЦАП Hi-Fi Quad. Він також має NFC, рейтинг IP68 та акумулятор на 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 21 Вт та бездротової зарядки 9 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version