Home Новини сучасних технологій OnePlus анонсує нові смартфони в кінці жовтня

OnePlus анонсує нові смартфони в кінці жовтня

0
OnePlus анонсує нові смартфони в кінці жовтня

14 жовтня OnePlus представить свій новий флагманський смартфон OnePlus 8T і недорогі бездротові навушники Buds Z, але це далеко не єдині жовтневі новинки компанії. Як повідомляє портал Ithome, OnePlus анонсує нові смартфони в кінці жовтня , а точніше два смартфона ( початкового і середнього рівня).

Якщо точніше, їх прем’єра відбудеться 26 жовтня. У цей день компанія представить OnePlus N10, який, імовірно, буде коштувати $ 400, і вдвічі більше доступний OnePlus N100. Подробиці про характеристики цих моделей вже є.

OnePlus N10 приписують однокристальну платформу Qualcomm Snapdragon 690, модем 5G, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті, екран діагоналлю 6,49 дюйма роздільною здатністю Full HD + з кадровою частотою 90 Гц, а також квадрокамеру з основним датчиком дозволом 64 Мп. OnePlus N100 отримає SoC Snapdragon 460, 4 ГБ оперативної пам'яті, потрійну камеру з основним датчиком дозволом 13 Мп, акумулятор ємністю 6000 мА · год з підтримкою зарядки потужністю 18 Вт.

OnePlus 8T абсолютно точно отримає ОС Android 11, а ось чи дістанеться вона OnePlus N10 і OnePlus N100 — питання.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version