Home Новини сучасних технологій Xiaomi представили розумне ліжко 8H Milan

Xiaomi представили розумне ліжко 8H Milan

0

У грудні 2019 року Xiaomi запустила розумне електричне ліжко 8H Milan для краудфандингу за ціною 300 доларів США, яке підтримує 5 видів комфортних режимів, інтелектуальне голосове управління та інші функції. І сьогодні настає його оновлення і Xiaomi представили розумне ліжко 8H MilanSmart Electric Bed Pro. Ліжко представлено під краудфандинг на Youpin. Ціна краудфандингу починається з 735 доларів.

Xiaomi представили розумне ліжко 8H Milan

Як і версія Pro, новий продукт був модернізований з двох двигунів на чотири, оснащений двозоновим підйомом, великою потужністю, повільним підйомом та повільним падінням та забезпечує більш функціональний динамічний сон.

Виріб оснащений жорстким пружинним матрацом, який підтримує інтелектуальне голосове управління та доповнено високою конструкцією ніжок. 8H Milan Smart Electric Bed Pro використовує інноваційний пружинний матрац із твердих матеріалів, що відповідає звичкам сну китайців.

Він забезпечує різну підтримку різних частин тіла, створюючи ідеальний тиск і положення в різних місцях. Крім того, 8H Milan Intelligent Electric Bed Pro підтримує три інтелектуальні режими управління.

За допомогою пульта дистанційного керування, програми Mijia та голосового помічника Xiao Ai ви можете керувати матрацом відповідно до своїх уподобань. Новий Xiaomi 8H Milan Smart Electric Bed Proпідтримує режим читання, режим плоского лежання, режим нульової гравітації та режим телевізора.

Рекомендуємо: Xiaomi Випустили Розумний Очищувач Води.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version