Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустили розумний очищувач води

Xiaomi випустили розумний очищувач води

0

Xiaomi випустили розумний очищувач води Mi H600G. Очисник води Mi H600G має велику пропускну здатність 1,58 л / хв. Наповнення склянки води займає всього 6 секунд, і очікування води не триває довго.

Xiaomi випустили розумний очищувач води

У порівнянні з попередніми продуктами, очищувач води Mijia H 600G також має функцію “подвійного виходу води”. Так званий подвійний вихід води означає додавання додаткового вимикача для побутової води на додаток до прямого вимикача питної води крана. При використанні побутової води вода з-під крана проходить лише композитну фільтрацію, не проходить через фільтруючий елемент RO, не витрачає ресурс фільтруючого елемента RO і не обробляє стічні води.

Водоочисник Mijia H600G поєднує фільтруючі елементи удвох. Порівняно з традиційними чотирма фільтруючими елементами, конструкція подвійного фільтруючого елемента може значно зменшити частоту заміни фільтруючого елемента.

Хоча кількість фільтруючих елементів зменшено, рівень фільтрації цього продукту покращений - від попередньої 4-ступінчастої до 6-ступінчастої фільтрації також використовується технологія зворотного осмосу RO, тому ефект фільтрації не скидається.

Для того, щоб полегшити користувачеві заміну фільтруючого елемента, положення фільтруючого елемента цього виробу змінюється в бік, і користувач може легко замінити фільтруючий елемент, не рухаючи очисник, як верхній всмоктуючий фільтруючий елемент.

Водоочисник Xiaomi H600G має значно зменшений розмір корпусу, висотою всього 351 мм, який можна пристосувати до різноманітних підкухових приміщень, навіть безпосередньо під басейном.

Рекомендуємо: Xiaomi Представила Розумний Вимикач З Голосовим Управлінням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version