Home Новини сучасних технологій Просочилися рендери смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra

Просочилися рендери смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra

0

Буквально кілька годин тому в нас з’явилися рендери Galaxy S21 , а тепер ми отримали продовження історії. Сьогодні також просочилися рендери смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra. Природно, що дизайну у них схожий, але що цікавого у знімках S21 Ultra, це те, що він отримав чотири камери на задній панелі.

Просочилися рендери смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra

Ми чули чутки, що у S21 Ultra можуть бути два телеоб’єктиви для роботи з різними рівнями масштабування, і, схоже, це дійсно може бути так, принаймні, якщо ці візуалізації є точними. Наявність двох телефото-датчиків насправді було б непоганою ідеєю, а не лише маркетинговою хитрістю . Об’єктив із зумом для перископа на Galaxy S20 Ultra та Galaxy Note 20 Ultra оснащений 4-кратним та 5-кратним оптичним збільшенням відповідно, завдяки чому 108-мегапіксельна ширококутна камера дозволяє обробляти зображення, зроблені зі збільшенням до 3x-4x.

Оскільки знімання з високою роздільною здатністю для емуляції масштабування залишає бажати кращого з точки зору якості зображення, наявність спеціального об’єктива для збільшення 3x-4x є набагато кращим рішенням. А у Samsung вже є 3-кратний оптичний датчик, готовий до роботи – він дебютував на Galaxy S20 FE і в кінцевому підсумку може пробитися до Galaxy S21 Ultra.

Дизайн смартфона

Корпус камери Galaxy S21 Ultra не буде стирчати так сильно, як на Galaxy Note 20 Ultra, відповідно до розмірів, наданих джерелом цих зображень. Як повідомляється, товщина телефону складатиме 10,8 мм там, де розміщені камери, і 8,9 мм для решти корпусу, що більш-менш схоже на Galaxy S20 Ultra.

Джерело також згадує, що Galaxy S21 Ultra не має слота для S Pen. Звичайно, це не означає, що ми можемо виключити можливість підтримки стилуса. Що ми можемо виключити з достатньою мірою впевненості, це наявність плоского дисплея у топової моделі Galaxy S21. Візуалізації показують вигнутий дисплей, і ми не думаємо, що Samsung планує повністю відмовлятися від вигнутих екранів на своїх флагманах, незважаючи на всі скарги, які він отримує від деяких клієнтів.

Природно, що все є лише здогадами, і ніщо не є остаточним, поки серія Galaxy S21 не стане офіційною. На щастя, нам, можливо, не доведеться чекати цього занадто довго, оскільки Samsung наполягає на запуску свого наступного флагмана приблизно на наступний місяць.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version