Home Новини сучасних технологій З’явилися якісні зображення смартфона Samsung Galaxy S21

З’явилися якісні зображення смартфона Samsung Galaxy S21

0


Сьогодні з’явилися якісні зображення смартфона Samsung Galaxy S21. На них добре видно зміни в дизайні камери, яка виглядає по-новому. Як ми вже знаємо, Samsung нібито має намір випустити смартфони лінійки Galaxy S21 вже на початку січня. А це означає, що і різні витоку потраплять у мережу раніше.

З'явилися якісні зображення смартфона Samsung Galaxy S21

Це саме молодша модель лінійки з плоским екраном діагоналлю 6,2 дюйма і габаритами 151,7 х 71,2 х 7,9 мм. Як можна бачити, дизайн тильної сторони щодо поточних флагманів істотно зміниться, хоча в цілому концепція та сама.

Основна особливість новинки - оформлення модуля основної камери, який як би «напливає» на бічну і верхню межі. Виглядає досить свіжо, хоча не можна сказати, що це нове слово в дизайні сучасних смартфонів. Ймовірно, подібне оформлення буде і у інших моделей лінійки: Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra, хіба що модулі камери будуть більшими.

До слова, інсайдер OnLeaks, підтверджує дані про січневий анонс нових флагманів Samsung.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version