Home Новини сучасних технологій Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій...

Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій частоті

0


Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій частоті – 2,4 ГГц в ігровому режимі, і це не межа.

Графічний процесор відеокарти AMD Radeon RX 6900 XT працює на рекордній тактовій частоті

У Мережі нові подробиці про відеокарту Radeon RX 6900 XT, і вони роблять перспективну новинку AMD ще більш вражаючою в порівнянні з моделями Nvidia. По крайній мірі, на папері. Як написав інформатор, GPU AMD Navi 21 XT (він-то і ляже в основу Radeon RX 6900 XT) буде розганятися до частоти 2,4 ГГц – найбільшої серед призначених для користувача відеокарт. Причому мова йде про «ігрову» частоту, в той час як пікова (Boost) виявиться ще вище!

Також моделі приписано 16 ГБ пам'яті GDDR6, що відповідає попереднім витокам. Нарешті, TGP (Total Graphics Power) - 255 Вт. Цей показник говорить про енергоспоживання лише графічного процесора, так що енергоспоживання всієї плати буде вище. Очевидно, буде близько до TDP GeForce RTX 3080 - 320 Вт.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version