Home Новини сучасних технологій Відеокарти Radeon RX 6900 XT отримають нову технологію Infinity Cache

Відеокарти Radeon RX 6900 XT отримають нову технологію Infinity Cache

0

Цього року витоки про відеокарти GeForce RTX 3000 з’явилися досить пізно, особливо, якщо говорити про технічні подробиці і продуктивність. З відеокартами AMD Radeon нового покоління приблизно те ж: анонс відбудеться в кінці цього місяця, але поки ми маємо в основному лише чутки і кілька фотографій. І ось сьогодні з’явилися цікаві подробиці. Згідно отриманої інформації, відеокарти Radeon RX 6900 XT отримають нову технологію Infinity Cache. Тепер детальніше.

Відеокарти Radeon RX 6900 XT отримають нову технологію Infinity Cache

Нагадаємо, згідно з численними чутками, топова відеокарта Radeon нового покоління отримає 16 ГБ пам’яті, але це буде пам’ять GDDR6, тобто не найшвидша на сьогоднішній день. До того ж, адаптеру приписують 256-розрядну шину. В результаті пропускна здатність пам’яті такої відеокарти буде набагато нижче, ніж у RTX 3080. Однак, можливо, ми просто не все знаємо.

Джерело повідомляє, що нові відеокарти Radeon можуть отримати якийсь новий кеш. Спочатку він нібито називався якось інакше, але на днях AMD зареєструвала торгову марку Infinity Cache, так що, можливо, саме так буде називатися "новий кеш" в серійних продуктах.

Судячи з назви, можна припустити, що ця розробка має відношення до шини Infinity Fabric, що використовує AMD в своїх процесорах. При цьому поки складно навіть припустити, про який кеш йде мова і як він буде реалізований, але, ймовірно, це має пряме відношення до пам'яті відеокарти.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version