Home Новини сучасних технологій Франція та Нідерланди зазивають ЄС моніторити Google та Facebook

Франція та Нідерланди зазивають ЄС моніторити Google та Facebook

0
Франція та Нідерланди зазивають ЄС моніторити Google та Facebook

Згідно отриманої інформації, Франція та Нідерланди зазивають ЄС моніторити великі технологічні компанії, такі як Google та Facebook. А саме, вони пропонують створити нову агенцію, яка буде працювати в даному напрямку. Мета даних дій полягає в перешкоджанні великим компаніям монополізувати ринок.

Представники даних країн, говорять про те, що великі технологічні компанії перешкоджають новим компаніям, тобто конкурентам, виходити на ринок. А також, таким чином. впливають на свободу вибору для споживачів. Міністр цифрових справ Франції, Седрик О, сказав: «Наша спільна мета - розробити структуру, яка враховує вплив цих суб'єктів на європейську економіку та порушує їх монополію".

Варто відмітити, що Google та Facebook уже були об’єктом антимонопольних розслідувань ЄС. А Антимонопольний підкомітет уряду США заявив, що компанія Google створює величезну монопольну імперію, тим самим придушує сторонніх конкурентів.

Рекомендуємо: Калькулятор з Windows 10 перенесли в Linux.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version