Home Новини сучасних технологій Компанія Apple розкрила вартість заміни екрана iPhone 12

Компанія Apple розкрила вартість заміни екрана iPhone 12

0
Компанія Apple розкрила вартість заміни екрана iPhone 12

Декілька днів тому компанія Apple представила свої нові смартфони iPhone 12, які вже доступні для попереднього замовлення в багатьох країнах. Одночасно з цим, в багатьох країнах виник дефіцит новинок. В Китаї і Тайвані, новенькі смартфони (за попереднім замовленням) розібрали за надзвичайно короткий час. Сьогодні ж мова піде про випадки, коли на вашому смартфоні розбився екран і виникла потреба його заміни. Сьогодні, компанія Apple розкрила вартість заміни екрана iPhone 12 і приємного там мало.

Як повідомляють в компанії, на нові смартфони iPhone 12 діє обмежена річна гарантія, яка не поширюється на випадкові пошкодження. І найбільш ймовірне з них – це екран. Тепер компанія офіційно оприлюднила вартість заміни екрану в новеньких iPhone 12, яка скоштуватиме 279 доларів.

Для iPhone 12 Pro, який отримав точної такий же екран, буде діяти така ж ціна на заміну екрана. У Китаї компанія буде брати за ремонт близько 320 доларів. Українські ціни поки що не повідомляються.

Ті, хто придбав розширену гарантію AppleCare +, зможуть замінити пошкоджений екран без додаткової плати.

Нагадуємо, що фахівці DxOMark розкритикували камеру iPhone 12 Pro Max ще до публікації огляду, а оператори зв'язку вважають, що продажі лінійки iPhone 12 будуть найвищими з часів iPhone 6 і iPhone 6 Plus.

Рекомендуємо: Xiaomi І OnePlus Знущаються Над IPhone 12 І Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version