Home Новини сучасних технологій В Тайвані виявився дефіцит смартфонів iPhone 12

В Тайвані виявився дефіцит смартфонів iPhone 12

0
В Тайвані виявився дефіцит смартфонів iPhone 12

В Тайвані виявився дефіцит смартфонів iPhone 12. Там, за 45 хвилин були розпродані всі смартфони для попереднього замовлення. Такою інформацією поділився портал DigiTimes.

Джерела повідомляють, що попередні замовлення ‌iPhone‌ 12 та 12 Pro від тайванських операторів зв’язку, включаючи Chunghwa Telecom (CHT), Far EasTone Telecommunications (FET) та Taiwan Mobile, були надзвичайно позитивними. Попередні замовлення відкрилися вчора, а CHT повідомляє, що вся його квота на попередні продажі ‌iPhone‌ 12 була розпродана за 45 хвилин.

65 відсотків попередніх замовлень від CHT, очевидно, стосувалися «iPhone 12», а FET повідомляє, що попередні замовлення iPhone 12 Pro були рівномірно розподілені. Більше того, FET заявляє, що попередні замовлення на ‌iPhone‌ 12 були втричі вищими, ніж у попереднього iPhone 11.

Ті ж джерела вважають, що лінійка «iPhone» 12 значно допоможе прискорити попит на 5G, оскільки абоненти послуг 5G, як очікується, швидко зростуть до одного мільйона в Тайвані до початку 2021 року.

Цей звіт є першою конкретною інформацією про показники продажів смартфонів iPhone 12.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version