Home Новини сучасних технологій Клієнти Apple у Франції отримають максимум від iPhone 12

Клієнти Apple у Франції отримають максимум від iPhone 12

0

Сьогодні ми дізналися, що клієнти Apple у Франції отримають максимум від iPhone 12. Мова йде про комплектацію оскільки вони отримають навушники EarPods у коробці з кожним новим iPhone. А все відбувається через юридичні зобов’язання компанії Apple.

За даними регіонального французького інтернет-магазину Apple, кожен ‌iPhone‌, включаючи ‌iPhone‌ 12, постачається як із кабелем USB-C до Lightning, так і навушниками EarPods .

Клієнти Apple у Франції отримають максимум від iPhone 12

Включення навушників, ймовірно, пов’язане із законодавством Франції, яке вимагає, щоб усі смартфони мали у своєму складі «комплект вільних рук» для захисту дітей до 14 років від потенційного ризику електромагнітних радіохвиль.Зобов’язання засноване на принципі обережності, оскільки ризики впливу розвиваються мізків електромагнітних хвилі чітко не відомі, в відповідно до французького законодавства :

За бажанням покупця мобільного телефону, оператор повинен надати такі аксесуари, як гарнітура, яка придатна для дітей віком до 14 років.

Як ходили, чутки до того, як Apple офіційно представила «iPhone» 12, усі чотири моделі поставляються без EarPods або адаптера живлення в коробці в інших країнах світу. Крім того, iPhone 11 , iPhone XR та iPhone SE теж більше не включають ці аксесуари.

Веб-сайт Apple заохочує клієнтів використовувати існуючий адаптер живлення Apple і навушники або купувати ці аксесуари окремо, а щоб компенсувати вартість, Apple зараз знизила ціну своїх EarPods з 29 до 19 доларів. Новий адаптер живлення Apple для iPhones потужністю 20 Вт також продається за 19 доларів, порівняно з 29 доларами за випущений 18-ваттний адаптер живлення, який до цього часу входив до складу «iPhone 11».

Apple відзначила екологічні переваги відмови від включення EarPods або адаптера живлення з iPhone, зазначивши, що цей крок зменшує викиди вуглецю та уникає видобутку та використання рідкісноземельних елементів. Як результат, моделі ‌iPhone‌ 12 також поставляються в тоншій коробці, при цьому Apple стверджує, що під час доставки вона може помістити на 70 відсотків більше ящиків ‌iPhone‌ на одному піддоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version