Home Новини сучасних технологій Компанія LG планує випустити смартфон “B Project”

Компанія LG планує випустити смартфон “B Project”

0

На початку наступного року компанія LG планує випустити смартфон “B Project”, а також “Rainbow”. Очікується, що перший буде мати показовий дисплей, а другий стане класичним флагманом, продовженням серії V. 

Компанія LG планує випустити смартфон "B Project"

Це частина проекту Explorer від LG, який дав нам неординарний LG Wing. Проект B матиме подібний “зовнішній” дизайн – частина екрану буде згорнута для компактності, але буде розгорнута під час використання для більшого розміру екрана.

LG дражнила цей пристрій в кінці анонсу Wing, ви можете побачити його на відео нижче (ми вирізали лише відповідну частину):

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2020/10/lg-b-project.mp4

«Веселка» з’явиться в першому кварталі 2021 року, а незабаром – проект «В» у березні. За даними корейського видання The Elec, LG цього року, як очікується, поставить близько 26 мільйонів смартфонів, а на наступний рік вони націлені на більшу кількість – 30 мільйонів штук.

Ось що компанія написала у прес-релізі у вересні:

Проект Explorer буде зосереджений виключно на новій зручності використання, яка виявлена ​​завдяки інноваційному дизайну, тоді як нова Universal Line від LG буде лінійкою конкурентних пристроїв, орієнтованих на спосіб життя споживачів, таких як LG VELVET.

LG

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version