Home Новини сучасних технологій Xiaomi працює над складним смартфоном під кодовою назвою “Cetus”

Xiaomi працює над складним смартфоном під кодовою назвою “Cetus”

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi розробляє складний смартфон під кодовою назвою “Cetus”.

Xiaomi – один з багатьох популярних виробників смартфонів, який ще не випустив складний телефон. На початку 2019 року компанія офіційно дражнила складний смартфон, що складається. Цей самий пристрій також з’явився у двох різних коротких відео.

Xiaomi працює над складним смартфоном під кодовою назвою "Cetus"
Smartphone Xiaomi

Однак китайський технічний гігант не розкрив ні технічні характеристики цього пристрою, ні коли він вийде. Натомість компанія представила Mi Mix Alpha пізніше того ж року, який так і не потрапив на прилавки навіть через рік.

https://itech.co.ua/wp-content/uploads/2020/10/1.mp4

Зараз, майже через два роки після того, як Xiaomi продемонстрували свій перший складний смартфон, старший в XDA kacskrz знайшов код в останній збірці MIUI 12 Beta для Mi 10 Pro, що пропонує компанії працювати над складним.

За його словами, цей пристрій має кодову назву " Cetus " і буде працювати на MIUI на базі Android 11 . Що стосується апаратного забезпечення, то він буде працювати на базі чіпсета Qualcomm Snapdragon і буде поставлятися зі 108-мегапіксельною камерою. Окрім цих параметрів, цей телефон є цілковитою загадкою.

Оскільки Xiaomi відомі тим, що пропонують продукти за низькою ціною, цей складний смартфон, якщо він коли-небудь з'явиться, може бути найдоступнішим складним на ринку. Але це, ймовірно, буде обмежено Китаєм, як і більшість преміальних пропозицій компанії.

Читайте також: Xiaomi Патентує Складний Дизайн Смартфона З Повзунковим Дисплеєм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version