Home Новини сучасних технологій Xiaomi тестує нову функцію для MIUI 12

Xiaomi тестує нову функцію для MIUI 12

0

Xiaomi тестує нову функцію для MIUI 12. Мова йде про новий екран багатозадачності в стилі плиток.

Xiaomi – одні з дуже небагатьох китайських виробників, які приділяють велику увагу регулярним оновленням своєї фірмової графічної оболонки MIUI. Крім великих номерних оновлень Xiaomi також випускає невеликі поліпшення, які додають нові функції. Згідно з останніми повідомленнями, Xiaomi в даний момент тестує нову функцію MIUI 12. Мова йде про новий екран багатозадачності в стилі плиток.

Xiaomi тестує нову функцію для MIUI 12

За словами представника Xiaomi, на новому екрані багатозадачності також буде покращена анімація. Після тестування, яке вже підходить до кінці, ця функція буде доступна всім власникам смартфонів Xiaomi і Redmi, які вже отримали або повинні отримати MIUI 12.

Оновлення MIUI 12 проходить в чотири стадії. На першій оновлення отримали флагмани, на другий - смартфони середнього класу. В ході третьої і четвертої стадій оновлення буде поширюватися для недорогих моделей.

Читайте також: Xiaomi Офіційно Випустили Свій Новий Ігровий Монітор.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version