Home Новини сучасних технологій Xiaomi офіційно випустили свій новий ігровий монітор

Xiaomi офіційно випустили свій новий ігровий монітор

0

Вчора Xiaomi офіційно випустили свій новий ігровий монітор. Монітор доступний за ціною 6300 грн, але в його попередній продажі користувачі можуть придбати його за 4300 грн на різних китайських сайтах електронної комерції, таких як Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, JD.com і Tmall.

Xiaomi офіційно випустили свій новий ігровий монітор

Новий 24,5-дюймовий IPS-монітор Mi Fast має роздільну здатність 1080p з надвисокою частотою оновлення 144 Гц, що забезпечить більш плавний та точний ігровий досвід. Завдяки швидкій рідкокристалічній технології IPS він також може досягти швидкої реакції GTG 2 мс.

24,5-дюймовий рідкокристалічний монітор Mi Quick має максимальну яскравість 400 кд / м², підтримує 95% DCI-P3 широку кольорову гаму та 100% sRGB кольорову гаму та може відновлювати кольорові кольори реального світу. Монітор також підтримує HDR400. Візуалізація HDR з високим динамічним освітленням покаже нам високоякісні зображення з кращим досвідом перегляду.

Більше того, підставку для монітора, яку можна обертати, піднімати, опускати та регулювати, можна використовувати одночасно, як для побутової техніки, так і для вертикальної роботи на екрані.

Монітор отримав 2x порту HDMI 2.0, 1x роз'єм для навушників, 1x Display Port та 1x інтерфейс живлення постійного струму.

Також монітор оснащений технологією “Adaptive-Sync”, яка може підтримувати синхронізацію частоти оновлення дисплея з кількістю кадрів в секунду, що передаються графічною картою, зменшуючи розрив та заїкання зображення та роблячи показ сцен швидких дій у грі більш плавним.

Читайте також: Xiaomi Розробляє Монітор З Прозорим OLED Дисплеєм Від Samsung.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version