Home Новини сучасних технологій Redmi розробляє нову варіацію свого популярного смартфона

Redmi розробляє нову варіацію свого популярного смартфона

0

Сьогодні ми дізналися, що Redmi розробляє нову варіацію свого популярного смартфона. Згідно інформації, яка була помічена на відомому китайському сайті сертифікації 3C, пристрій має номер моделі “M2010J19SC”. Згідно з повідомленнями, пристрій є версією 4G серії Redmi Note 10.

Redmi розробляє нову варіацію свого популярного смартфона

Сертифікація 3C розкрила технічні характеристики зарядки версії Redmi Note 10 4G. Він підтримує швидку зарядку до 25 Вт. Але також підтримує зарядку в різних режимах, таких як 15 Вт і 20 Вт. Зарядний пристрій має номер моделі “MDY-11-EM”.

Пристрій підтримує мережу TD-LTE, що підтвердило, що це не глобальна версія Redmi Note 10. Це буде полегшена версія Redmi Note 10 з меншим чіпсетом, ніж версія 5G. Його ціна також буде нижчою (можливо, вона починається від 150 доларів).

Заявником цього Сертифікату є “Xiaomi Communication Company Limited”, в той час як виробник також той же. Дата видачі цієї сертифікації є 22 - ге жовтня.

За місяць до цього пристрій також був помічений на сертифікації MIIT, іншого китайського сайту. Раніше версія 5G Redmi Note 10 і 10 Pro також була помічена на сертифікації 3C із специфікацією зарядки.

З усіх цих речей спостерігається, що телефон знаходиться на завершальній стадії розробки. Очікується, що повністю нова серія Redmi Note 10 вийде наступного місяця. Стандарт може мати SD 750G від Qualcomm, тоді як про-версія може мати чіпсет Dimensity 820 5G.

Читайте також: Чи Варто Розбирати Самому Свій Смартфон?

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version