Home Новини сучасних технологій Xiaomi зупинили розробку MIUI для смартфонів MI Max

Xiaomi зупинили розробку MIUI для смартфонів MI Max

0

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi зупинили розробку MIUI для смартфонів MI Max. Мова йде про смартфони Mi Max 3, Mi Mix 3 та всіх версій Mi 8.

Xiaomi зупинили розробку MIUI для смартфонів MI Max

Компанія Xiaomi 5 вересня повідомила про припинення розробки внутрішніх бета-версій прошивки MIUI для великої кількості своїх смартфонів. До них ввійшли – Mi 8 Lite, Mi Max 3, Mi 8 SE, Mi 8 Screen Fingerprint Edition, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix 3 і ряд інших. Припинення роботи над внутрішніми бета-версіями, фактично, означає припинення розробки MIUI для всіх цих моделей, але це зовсім не означає, що оновлення перестануть виходити.

По-перше, смартфони продовжать отримувати оновлення безпеки Android. По-друге, будуть доведені до фінальної кондиції версії MIUI, що знаходяться в стадії публічного тестування. А це може зайняти досить тривалий період часу. Так що всі ці смартфони ще якийсь час (навряд чи менше півроку) будуть отримувати офіційні оновлення з новими функціями.

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Розумний Сміттєвий Контейнер.

Джерело: Xiaomi

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version