Home Новини сучасних технологій На Xiaomi Youpin представлено розумний сміттєвий контейнер

На Xiaomi Youpin представлено розумний сміттєвий контейнер

0

На Xiaomi Youpin представлено розумний сміттєвий контейнер для сортування Quange GA1. Цей кошик для сміття відноситься до бюджетних і доступний за 14 доларів.
Контейнер має внутрішній двоколірний дизайн, підтримує інтелектуальне зондування, тривалий режим очікування, цифровий дисплей, сенсорний екран та інші функції.

На Xiaomi Youpin представлено розумний сміттєвий контейнер

Розумний сміттєвий контейнер можна використовувати для різних цілей в одному баку. Як запевняють розробники, його можна використовувати для зберігання сухого та мокрого сміття в різних відділах.

Розумний смітник використовує безконтактну технологію інфрачервоного зондування з 15-градусною зоною зондування людина-машина, щоб забезпечити користувачам швидке та точне відкриття за 0,3 секунди. Якщо користувач махає рукою або трохи згинає коліна в радіусі 20 см від смітника, кришка автоматично відкривається. Кришку також можна встановити так, щоб вона залишалася відкритою протягом тривалого часу, що стосується, якщо ви готуєте та чистите.

Що стосується часу автономної роботи, він живиться від 3 батарейок типу АА, які можуть забезпечити розумний сміттєвий контейнер 3 місяцями автономної роботи. Навіть якщо немає електрики, смітник все одно можна відкрити.

На даний момент, розумний смітник Quange GA1 доступний тільки на території Китаю, але існує ймовірність, що в найближчий час він буде доступним і для інших країн.

Рекомендуємо: На Xiaomi Youpin Представлено Розумну Лампочку

Джерело: Xiaomi Youpin

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version