Home Новини сучасних технологій Samsung представили телевізор для використання на відкритому повітрі

Samsung представили телевізор для використання на відкритому повітрі

0

Samsung представили телевізор для використання на відкритому повітрі, який отримав назву The Terrace і він доступний вже на території ЄС. Телевізор The Terrace доповнив лінійку існуючих моделей The Sero та The Frame. Як видно з його назви, він розрахований для використання на відкритому повітрі, тобто всі його характеристики відповідають цьому.

Samsung представили телевізор для використання на відкритому повітрі

Телевізор отримав ступінь захисту від пилу та води IP55 і може витримувати температуру від -30 до +50 градусів Цельсія. Також завдяки своїй міцній конструкції, він пропонує преміальний досвід перегляду фільмів з технологією 4K QLED та яскравістю до 4000 ніт. З такою максимальною яскравістю можна спокійно переглядати фільми в зовнішніх умовах. Додатково, яскравість автоматично регулюється до погодніх умов.

Стосовно звуку, то The Terrace отримав свою власну звукову панель. Звукова панель, як і сам телевізор, отримала рівень захисту IP55. Керування телевізором та звуковою панеллю відбувається за допомогою одного пульта Wi-Fi / Bluetooth.

Телевізор доступний в трьох варіантах: 55, 65 та 75 дюймів. Ціна на 55-дюймові телевізори розпочинається з 3898 євро, на 65-дюймові — 4872 євро, а 75-дюймові — 6 335 євро. Цікавий телевізор, який однозначно буде вартий уваги. Будемо очікувати на офіційні продажі в Україні.

Рекомендуємо: Новий Розумний Годинник І Навушники Від Samsung Б’ють Рекорди.

Джерело: Samsung

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version