Home Новини сучасних технологій Alcatel випустили бюджетний смартфон Apprise

Alcatel випустили бюджетний смартфон Apprise

1

Китайська компанія з виробництва електроніки Alcatel ,впродовж багатьох років випускає телефони, планшети та інші супутні товари під цим брендом. Однак останнім часом нових запусків під брендом Alcatel зменшилося, оскільки TCL зараз почав випускати власні брендові телефони. Сьогодні з’явилася інформація, що Alcatel випустили бюджетний смартфон Apprise.

Alcatel APPRISE – це смартфон Android Go за 69,99 доларів США для Cricket Wireless в США. Це смартфон початкового рівня для основних речей і добре підходить для людей похилого віку.

Alcatel випустили бюджетний смартфон Apprise

Пристрій отримав 5,5-дюймову РК-панель 18: 9 із роздільною здатністю qHD та 5-мегапіксельною селфі-камерою, захищеною склом Asahi Dragontail. Оскільки немає вирізу або пробивного отвору, телефон має помітні рамки, але це чудово для його запитуваної ціни.

Крім того, телефон працює від MediaTek MT6739WW SoC в парі з 2 Гб оперативної пам’яті та 16 Гб внутрішньої пам’яті. Він також має підтримку карт microSD до 128 ГБ. Смартфон навіть сумісний із слуховими апаратами M3 і T3.

Весь зовнішній корпус пристрою в кольорі замшево-сірого кольору - це пластикові клавіші регулювання гучності + клавіша живлення з правого боку та спеціальна клавіша Google Assistant з лівого боку. Тоді як на задній панелі телефону встановлена 5-мегапіксельна основна камера, що супроводжується світлодіодним спалахом з надписом Alcatel, а також фірмовим стилем Cricket. Розміри смартфона - 5,76 x 2,82 x 0,39 мм.

У верхній частині телефону також є роз'єм для навушників 3,5 мм, а внизу розміщений порт MicroUSB для зарядки акумулятора телефону на 3000 мАг.

Що стосується програмного забезпечення, то Alcatel APPRISE працює під управлінням Android 10 Go Edition.

Рекомендуємо: Компанія TCL Запатентувала Смартфон З Камерою Під Дисплеєм.

Джерело: Alcatel

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

1 COMMENT

Exit mobile version