Home Новини сучасних технологій Компанія TCL запатентувала смартфон з камерою під дисплеєм

Компанія TCL запатентувала смартфон з камерою під дисплеєм

0

Надіємося, ви знаєте що це за компанія TCL?! Якщо ні, тоді коротко розказуємо. Компанія TСL займається виробництвом телевізорів та смартфонів. Смартфони вони випускають під брендом Alcatel, але на цей раз вони вирішили випустити смартфон під своїм брендом. Сьогодні з’явилася інформація на LetsGoDigital, в якій повідомляється, що компанія TCL запатентувала смартфон з камерою під дисплеєм .

Компанія TCL запатентувала смартфон з камерою під дисплеєм

Хоча такий варіант розміщення селфі-камери вже не новинка, оскільки багато компаній зайняті такою розробкою. Для прикладу, Huawei раніше вже повідомляли про таку розробку. Також відомо, що Xiaomi також розробляють такий дисплей. Найкраще в цьому плані просунулися в компанії Visionox. Вони оголосили, що готові до масового виробництва таких дисплеїв. Як повідомили у Visionox, ця технологія ексклюзивно з’явиться на смартфонах Huawei. Тому на перші робочі версії залишилося очікувати не довго .

Добре, повертаємося до патенту TCL. Як видно на зображенні, екран в смартфона може бути ввігнутим. Ймовірно, що буде співвідношення сторін 21:9. На зворотній стороні видно квадрокамеру та світлодіодні спалахи, які розділені між собою.
Враховуючи, що це тільки патентне зображення, не варто покладати надії на те, що смартфон вийде в такому вигляді і взагалі він може не з’явитися в продажі. Але ми будемо очікувати на такий смартфон. Якщо враховувати, що компанія TCL орієнтується на бюджетний сегмент, то ціна на смартфон не повинна виходити за ці межі.

Джерело: LetsGoDigital

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version