Home Новини сучасних технологій Компанія Facebook почала співпрацювати з Wikipedia

Компанія Facebook почала співпрацювати з Wikipedia

0

Компанія Facebook почала співпрацювати з Wikipedia і як повідомляється, результатом такої співпраці стане нова функція для соцмережі. Такою інформацією поділився портал Techcrunch.

Рекомендуємо: Компанія Facebook ввела інструмент Manage Activity.

Компанія Facebook почала співпрацювати з Wikipedia

Яким чином буде використовуватися Wikipedia в Facebook?! Після того, як ви вводите запит (когось або щось шукаєте) в пошук Facebook, вам буде висвітлюватися результат в правій бічній колонці із можливою відповіддю. Права колонка буде активна тільки тоді, коли можлива відповідь буде в базі Wikipedia. Ця інтеграція Wikipedia буде сильно схожою до того, що ви зараз можете бачити в результатах Пошуку від Google.

Скріншот зробив Метт Наварра

Ймовірно, що Facebook пішов на такі міри, щоб покращити інформування користувачів і запобігати дезінформації. Подібні спроби боротьби з дезінфомрацією вже тестують в Twitter.
Як повідомили в Facebook, ця функція буде доступна для користувачів мобільної версії додатку на Android та iOS. Також її введуть і для користувачів ПК. Поки що невідомо, коли цю функцію введуть на постійній основі, але навряд, що прийдеться очікувати довго.

Рекомендуємо: Компанія Facebook закриває додаток Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version