Home Новини сучасних технологій Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 виявилися надзвичайно мізерними

Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 виявилися надзвичайно мізерними

0

Запаси смартфонів Xiaomi Mi 10 виявилися надзвичайно мізерними. Вони почали зникати з магазинів слідом за Xiaomi Mi 10 Pro і Mi 10 Ultra. Xiaomi випустила Mi 10 і Mi 10 Pro в лютому.

Вчора лідер Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив, що поки що бажаючі можуть придбати Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition, однак смартфонів залишилося зовсім небагато. До цього з’явилися відомості про те, що Mi Xiaomi 10 Pro знятий з виробництва.

Тепер же стало відомо, що стандартне видання Xiaomi Mi 10 також почало зникати з популярних магазинів. В даний час компанія продає на своєму офіційному сайті тільки базовий варіант, який оснащений 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. Версій Xiaomi Mi 10 з 8/256 і 12/256 ГБ більше немає в наявності у всіх офіційних роздрібних продавців, включаючи JD (Jingdong) і Xiaomi Youpin.

Xiaomi випустила Mi 10 і Mi 10 Pro в лютому. У серпні, в честь свого 10-річчя компанія представила Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition або Xiaomi Mi 10 Ultra. Джерела уточнюють, що Xiaomi Mi 10 Ultra вже теж видалений з офіційного сайту Xiaomi.

Поки що висловлюється тільки одна версія того, чому Xiaomi вирішила не поповнювати запаси Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro. Китайський виробничий гігант може готуватися до запуску лінійки Xiaomi Mi 11, яка, як повідомляється, стане першим китайським смартфоном на базі Qualcomm Snapdragon 875.

З огляду на те, що анонс Samsung Galaxy S21 очікується вже в січні, Xiaomi може теж зробити ранній анонс свого флагмана.

Читайте також: Розкрито попередню дату релізу SoC Snapdragon 875.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version