Home Новини сучасних технологій США намагаються конфіскувати біткойни на суму понад 1 мільярд доларів

США намагаються конфіскувати біткойни на суму понад 1 мільярд доларів

0

США намагаються конфіскувати біткойни на суму понад 1 мільярд доларів. Поки на них накладено арешт.

Міністерство юстиції США оголосило про арешт біткойнов на суму понад 1 мільярд доларів, пов’язаних з підпільним онлайн-ринком Silk Road.

Міністерство заявило, що домагається конфіскації криптовалюта, яка перебувала у володінні неназваного хакера, який вкрав їх з «сумнозвісного» веб-сайту. У відомстві додали, що це найбільша конфіскація криптовалюта, коли-небудь вироблена урядом США.

Тепер уряд спробує довести в суді, що ці біткойни підлягають конфіскації. У минулому уряд в таких випадках пізніше виставляло конфісковану криптовалюта на аукціон.

Сайт Silk Road був захоплений урядом в 2013 році. Офіційні особи називають його великим підпільним ринком наркотиків і засобом відмивання грошей.

Обвинувачений в створенні сайту Росс Ульбріхт (Ross Ulbricht) був засуджений в 2015 році за сімома пунктами звинувачення в організації незаконного продажу наркотиків за біткойни. Він був засуджений до довічного ув'язнення і програв апеляцію в 2017 році.

Читайте також: Криптовалюта біткойн продовжує дорожчати.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version