Home Новини сучасних технологій Компанія Oppo запатентувала смартфон з 15-кратним гібридним зумом

Компанія Oppo запатентувала смартфон з 15-кратним гібридним зумом

0

Сьогодні ми дізналися, що компанія Oppo запатентувала смартфон з 15-кратним гібридним зумом. Дизайнер з псевдонімом Concept Creator оформив всі патенти (їх два) у вигляді рендерів.

Компанія Oppo запатентувала смартфон з 15-кратним гібридним зумом

Перший патент описує смартфон з горизонтально розташованим модулем камери. Рішення не нове, але з якихось причин виробники від нього майже відмовилися, роблячи свої нові пристрої максимально схожими один на одного. Якщо Oppo випустить такий апарат, вони будуть виділятися на тлі більшості.

Другий патент стосується камери. Oppo запатентувала систему гібридного зуму з 15-кратним збільшенням, який можна розмістити в досить тонкому смартфоні. Рішення, як можна бачити на зображеннях, дуже незвичайне, хоча не факт, що конструкція серійного варіанту буде виглядати так само.

Підсумкові рендери, які ви можете бачити в матеріалі, є по більшій мірі плодом уяви дизайнера, так що оцінювати їх варто відповідним чином. Наприклад, приблизно так міг би виглядати новий апарат лінійки Find.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version