Home Новини сучасних технологій Розкрита дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

Розкрита дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

0

У Xiaomi Mi 10 і Мі 10 Pro флагманські смартфони були офіційно випущені в лютому цього року. Сьогодні була розкрита дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11. Як повідомляє китайський інформатор Digital Chat Station, китайський бренд може анонсувати Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Pro в січні 2021 року.

Розкрита дата релізу смартфона Xiaomi Mi 11

Поки ще не підтверджено, чи буде наступник серії Mi 10 називатися Mi 11 або Mi 20. Запустивши наступний флагман серії Mi на початку 2021 року, очікується, що Xiaomi випустить перший бренд у Китаї, який випустить мобільну платформу Snapdragon 875 смартфони з живленням. Завтра Qualcomm, найімовірніше, анонсує SD875 SoC. У машинному перекладі останньої публікації підписки Weibo випливає, що Xiaomi надіслала Mi 11 на мережеву сертифікацію, що вказує на те, що він може стати офіційним у січні.

Нещодавній звіт показав, що Xiaomi Mi 11 на SD875 оснащений вигнутим дисплеєм і потрійними тиловими камерами. Потрійні шутери матимуть 108-мегапіксельну основну камеру, і вона буде оснащена підтримкою до 30-кратного збільшення. Ультраширокий об'єктив телефону матиме можливість захопити макрозйомки.

Спекулюється, що Xiaomi Mi 11 Pro надійде з вигнутим дисплеєм з прорізним дизайном . Очікується, що він отримає роздільну здатність Quad HD + та частоту оновлення 120 Гц . Неясно, чи підтримуватиме ванільний Mi 11 таку ж роздільну здатність і частоту оновлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version