Home Новини сучасних технологій Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою “Race”

Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою “Race”

0

Сьогодні ми дізналися, що Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою “Race” і матиме номер моделі RMX2202. 

Realme розробляє наступний флагманський смартфон з кодовою назвою "Race"

“Race” буде працювати на базі Snapdragon 888 – саме так називається новий флагманський чіпсет Qualcomm (який за ранніми чутками мав називатися 875). Це буде одним з перших смартфонів (раніше ми повідомляли, що Xiaomi Mi 11 також отримає цю SoC) на базі S888, які вийдуть на ринок. Чіпсет буде поєднаний з 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті, а на версії ОС Android 11 з інтерфейсом Realme UI 2.0 .

Ми також отримали зображення телефону, на якому показана чотирикамерна камера у стилі «Oreo». Однак поки що ми не маємо жодної інформації про модулі, які всередині цієї камери. Також немає жодного слова про те, чи Realme Race буде оснащений зарядною системою UltraDART на 125 Вт, чи вона дебютує з іншим пристроєм.

Очікується, що цей новий смартфон може вийти трохи раніше Samsung S21, але ми не очікували б набагато більше, ніж в січні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version