Home Новини сучасних технологій Бюджетний смартфона Samsung Galaxy A32 отримає Android 11

Бюджетний смартфона Samsung Galaxy A32 отримає Android 11

0

Сьогодні надійшла інформація, що бюджетний смартфона Samsung Galaxy A32 отримає Android 11. Відповідний пристрій зявився в базі даних HTML5 Test.

Бюджетний смартфона Samsung Galaxy A32 отримає Android 11

Телефон, SM-A326B, працював на останній версії Android згідно з базою даних тесту. Незрозуміло, чи це OneUI 3.0 (більш вірогідний варіант) чи майбутня версія 3.1, яка дебютує із серією Galaxy S21. Звичайно, S21 також буде також поставлятися з Android 11.

Galaxy A32 5G матиме екран 20: 9, що можна побачити на CAD- рендері, нещодавно випущеному OnLeaks . 6,5-дюймовий дисплей матиме виріз Infinity-V для селфі-камери. Квадрокамера на задній панелі дуже схожа на установку на поточній моделі Galaxy A31. 48-мегапіксельний основний датчик, поруч - 8-мегапіксельна ультраширококутна камера. 5-мегапіксельний макромодуль та 2-мегапіксельний датчик глибини підсумовують до чотирьох.

Що стосується нинішніх телефонів Samsung, триває робота з оновлення Android 11 для серій S20 та Note20 , а також для старих поколінь S10 і Note10 , а також для складних телефонів .

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version