Home Новини сучасних технологій Неофіційні рендери смартфона Apple iPhone 13 Pro Max

Неофіційні рендери смартфона Apple iPhone 13 Pro Max

0

Сьогодні в мережі були опубліковані перші неофіційні рендери смартфона Apple iPhone 13 Pro Max. Зображеннями поділився користувач Twitter під ніком @Apple_Tomorrow.

Не так давно, компанія Apple представила свої нові смартфони iPhone 12, які ще до цих пір знаходяться в дефіциті, а ті користувачі, які їх нарешті отримали, стикаються з великою кількістю проблем. Як виявилося, проблемні не тільки iPhone 12 Mini, а й старші моделі – iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. На даний момент відомо, що компанія Apple старається максимально швидко вирішити всі існуючі проблеми за допомогою оновлень та знайти причину всіх існуючих неполадок.

Незважаючи на всі проблеми з новинками, вони паралельно розробляють нові iPhone 13, про які вже досить тривалий час ходить багато чуток. Для прикладу, відомо, що користувачі iPhone 13 Pro Max зможуть вибирати між режимами 8K при 30 к/с або 45 к/с. Інформатор раніше повідомляв, що при записі відео буде використовуватися декілька технологій стабілізації зображення. Поки невідомо, чи мова йшла про оптичну стабілізацію чи про програмну.

Нещодавно повідомлялося, що Apple буде використовувати власні 5G модеми в смартфонах iPhone 13. Крім цього, повідомлялося, що всі смартфони з лінійки iPhone 13 отримають підекранну камеру та позбудуться будь-яких роз’ємів. Ну і найголовніше це те, що всі майбутні новинки отримають новий тип акумуляторів, які дозволять збільшити ємність при цьому не збільшуючи розмірів смартфонів.

Перші неофіційні рендери смартфона Apple iPhone 13 Pro Max

Всі ці дані не варто сприймати 100% достовірними, оскільки до релізу Apple iPhone 13 майже рік (як мінімум). А от на рендери варто глянути, оскільки ймовірний вигляд новинки не повинен сильно відрізнятися від iPhone 12.
Більше чуток про iPhone 13 шукайте за посиланням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version