Home Новини сучасних технологій Смартфон iPhone 12 Pro Max розчарує любителів нічної зйомки

Смартфон iPhone 12 Pro Max розчарує любителів нічної зйомки

0
Смартфон iPhone 12 Pro Max розчарує любителів нічної зйомки

Смартфон iPhone 12 Pro Max розчарує любителів нічної зйомки. Нагадуємо, що цього року Apple зробила нічний режим доступним для селфі та надшироких камер на новій серії iPhone 12. До цього часу він був доступний лише для основної камери.

Але Apple також анонсувала нову довшу 2,5-кратну телефото-камеру на iPhone 12 Pro Max, яка, як очікували багато хто, зможе робити знімки в нічному режимі, незважаючи на навмисне мовчання Apple щодо цього питання. Ну, це не так.

Подібно до iPhone 11 Pro серії та iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max воліє цифрове збільшення до 2,5-кратного від основної камери, ніж використання його справжнього 2,5-кратного візуалізатора в темряві.

iPhone 12 Pro 12- мегапіксельна телекамера іноді працює вночі, і це залежить від наявного освітлення. Якщо яскравість опускається нижче певної фіксованої точки, телефон використовує основну камеру та замість цього здійснює цифрове збільшення".

І це пов’язано з різницею між основною камерою та камерою збільшення - у всіх випадках основний датчик більший, ніж датчик за зум-об’єктивом, тому багато телефонів використовують більший датчик при слабкому освітленні. Перший подвійний фотоапарат iPhone 7 Plus також використовував би цифрове збільшення від основної камери, замість того, щоб користуватися зумом камери вночі.

Читайте також: Дисплей Apple iPhone 12 Pro має низьку точність дотику.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version