Home Новини сучасних технологій Консолі PlayStation 5 розкупили миттєво

Консолі PlayStation 5 розкупили миттєво

0
Консолі PlayStation 5 розкупили миттєво

Сьогодні була запущена нова приставка від Sony. Консолі PlayStation 5 розкупили миттєво на всіх провідних ринках..

Рішення Sony розпочати продаж консолі PS5 виключно в Інтернеті полягає у підтримці протоколів фізичного дистанціювання COVID-19, підкреслюючи її мантру щодо безпеки споживачів, закликаючи споживачів “бути в безпеці, залишатися вдома та робити замовлення в Інтернеті”.

Технологічно новаторська консоль, вартість якої становить 500 або 400 доларів (без дисковода), була розпродана на великих платформах інтернет-продажів у Японії протягом короткого часу. Насправді деякі роздрібні торговці вдавалися до проведення лотерей, щоб розподілити обмежений запас.

Для того, щоб модулювати попит, провідний японський сайт від Mercari Inc продавав консолі понад 900 доларів.

Існує величезний попит на PS5, оскільки вона пропонує чудову та привабливу графіку, покращений та значно швидший час завантаження та новий контролер з інноваційним захоплюючим зворотним зв'язком. Попит посилився пандемією коронавірусу, яка змусила людей проводити більше часу дома і ігри, як виявилося, добре справляються із стресом. Однак це зробило величезну шкоду для можливостей постачання приставок.

Очікується, що дефіцит приставок від Sony та Microsoft продовжиться до кінця поточного року.

Читайте також: Перші скарги на приставку Xbox Series X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version