Home Новини сучасних технологій Google позбавляє користувачів безкоштовного безліміту

Google позбавляє користувачів безкоштовного безліміту

0
Google позбавляє користувачів безкоштовного безліміту

Google позбавляє користувачів безкоштовного безліміту. Правила змінюються не тільки для Google Photos, а й інших сервісів.

Компанія Google кардинально змінила свою політику щодо зберігання даних користувачів облікових записів Google. Незабаром користувачі не зможуть бездумно завантажувати гігабайти на сервера компанії – безкоштовне безлімітне зберігання змінюватиметься і за доступ до сховища великого обсягу доведеться доплатити.

Змін стосуються добре відомого сервісу Google Photos (Google Фото), але не тільки його – також безкоштовного безліміту позбудуться послуги, що входять до складу Google Drive, в тому числі Google Docs, Sheets, Slides, Drawings, Forms і Jamboard.

Для Google Фото з 1 червня 2021 року нові фотографії і відео почнуть враховуватися при завантаженні в сховище облікового запису Google - 15 ГБ буде надано безкоштовно, а за більший обсяг доведеться доплатити, купивши підписку Google One. Завантажені до цієї дати фото і відео у високій якості враховуватися в цих 15 ГБ не будуть. Відзначимо, що Google розрізняє «висока якість» і «вихідна якість». На безкоштовне завантаження фото в «вихідному» як і зараз стоїть обмеження в 15 ГБ.

Файли в Google Docs, Sheets, Slides, Drawings, Forms і Jamboard теж отримають обмеження в 15 ГБ на безкоштовне завантаження з 1 червня 2021 року. Потім доведеться проплачувати Google One.

Читайте також:Оновлений Google Photo отримав цікаві можливості.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version