Home Новини сучасних технологій CryptoNews Sony подає патент на NFT на «суперзамінний токен»

Sony подає патент на NFT на «суперзамінний токен»

0

Sony, одна з найбільших компаній в ігровій індустрії, може в майбутньому досліджувати невзаємозамінні токени (NFT) як частину ігрової механіки.

Компанія опублікувала патентну заявку, в якій описується впровадження системи «суперзамінного токена», яка дозволяє гравцям певної гри об’єднувати всі свої ігрові активи в єдиний NFT.

Цікаво: Binance: що це за біржа та чи заслуговує вона на довіру.

Згідно з патентом, кожен із цих токенів зберігатиметься в певному блокчейні, а програмування кожного токена дозволить вибирати лише один ігровий актив за раз, блокуючи інші, доки не буде випущено перший. Це було б корисно, наприклад, в іграх, де гравець може використовувати лише один набір за раз (зброя чи одяг).

NFT у «суперзамінному токені» також можна обмінювати, що дозволяє персоналізувати та налаштувати корисне навантаження. Це дозволить гравцям підготувати комбінацію предметів для кожної можливості.

Sony бере участь у NFT

Переваги цього типу впровадження будуть еквівалентні перевагам володіння одним активом на основі NFT: дозволити справжнє право власності на елементи, які складають «суперзамінний токен». Крім того, буде дозволена торгівля цими активами на вторинних ринках.

Якщо її правильно запрограмувати, ще однією перевагою цієї системи буде можливість використовувати ту саму групу активів, придбаних або куплених в одній грі, в іншій. Наприклад, той самий набір предметів, який використовується в грі шутер від першої особи (FPS), буде доступний для використання в іншій грі FPS, що дозволить користувачеві використовувати ту саму групу ресурсів у різних іграх.

У 2022 році Sony зареєструвала ще один патент, пов’язаний з NFT, пропонуючи використовувати ці активи для відстеження історії певного предмета та запису пам’ятних моментів або досягнень у грі на блокчейні.

Однак, незважаючи на патенти, на сьогодні Sony не включила NFT, блокчейн або цифрові токени у свої продукти.

Цікаво: Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera.

NO COMMENTS

Exit mobile version