Home Новини сучасних технологій CryptoNews Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera

Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera

0

Ви чули про криптовалюти , NFT і Web 3.0? Усі ці новини можуть здатися неземними, але вони вже є частиною нашого цифрового повсякденного життя. Зараз навіть існують браузери, спеціально розроблені для вирішення цих проблем, як у випадку з Opera Crypto Browser .

Рішення Opera було розроблено, щоб зробити досвід користувачів нових технологій максимально повним. І ви можете бути впевнені, тому що з тексту нижче ви зрозумієте, як працює браузер, включаючи основні механізми цього програмного забезпечення. Цікаво? Тоді читаємо далі!

Цікаво: Binance: що це за біржа та чи заслуговує вона на довіру.

Opera Crypto Browser: зрозумійте, як це все працює

Цифровий світ має трансформаційні переваги для більшості секторів суспільства. У фінансовій сфері це було б не інакше, і таким чином з’явилися криптовалюти. Розглянутий засіб обміну, завантажений криптографією  для забезпечення його правдивості та дійсності в транзакціях у всьому світі, був створений у 2009 році.

Хоча це оточене суперечками з усіх боків, неможливо заперечити його вплив на повсякденне життя багатьох людей. Тому є сенс, що Opera Software звернула увагу на створення браузера з такою підтримкою.

Crypto Browser був офіційно представлений у січні 2022 року з бета-версією. У нього можна додати власний крипто-гаманець , який надає користувачеві автономію в усіх процесах управління своїми цифровими фінансами. Найкраще те, що браузер не потребує додаткових розширень для роботи цього механізму, що забезпечує комфорт і безпеку .

Серед конкретних інструментів, інтегрованих у гаманець, як і раніше є: перевірка вашого балансу, надсилання активів іншим користувачам, купівля або продаж ваших криптовалют і здійснення всіх цих транзакцій без збору даних сторонніми програмами.

Досвід Web3 у браузері Opera Crypto

Зараз доступний для комп’ютерів Windows і macOS, на додаток до мобільних пристроїв Android і iOS, Opera Crypto Browser також призначений для надання користувачам досвіду Web3 , нового оновлення веб-перегляду, яке покращує концепції, які вже обговорювалися в інших моментах цифрового середовища.

Цікаво: Усе про допомогу для біженців та вимушено переміщених осіб, яку виплачує біржа Binance.

Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera

У цьому сенсі ідея полягає в тому, що Web 3.0 забезпечить більше конфіденційності для користувачів, запобігаючи доступності особистих даних будь-кому, включно з алгоритмом реклами, на додаток до децентралізації бюрократичних питань і забезпечення більшої участі спільноти в цифровому світі. — і тут ми можемо згадати метавсесвіт , незамінні токени (NFT), а також криптовалюти.

У браузері також є  Crypto Corner , головна мета якого — безкомпромісним способом донести до користувача найактуальніші новини останнього часу про всесвіт блокчейну. Є ексклюзивні подкасти та відео, навчальний контент, а також котирування цифрових валют у реальному часі.

Установивши Browser Crypto на свій електронний пристрій, ви можете створити власний крипто-гаманець або навіть використовувати вже існуючий гаманець, імпортувавши його за допомогою кнопки «Відновити».

Opera Software також створила спільноту для обміну досвідом із Opera Crypto Discord . Там збирається незліченна кількість користувачів, щоб повідомити про свій досвід роботи з цією бета-версією та надати інформацію про те, як усе можна покращити.

Цікаво: Airdrop в криптосвіті – що це?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version