Home Новини сучасних технологій Перші скарги на приставку Xbox Series X

Перші скарги на приставку Xbox Series X

0
Перші скарги на приставку Xbox Series X

Перші скарги на приставку Xbox Series X . Димлячі консолі стали хітом соцмереж. Однак користувачі скаржаться і на реально існуючі проблеми.

Компанія Microsoft почала вчора міжнародні продажі своїх ігрових приставок наступного покоління – Xbox Series X і Xbox Series S. Тим часом в мережі почали з’являтися перші скарги на новинки від користувачів.

Перша зі скарг в кінці кінців виявилася розіграшем. Користувач Арек Адамович (Arek Adamowicz) опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter несамовите відео, що показує як з новенької Xbox Series X йде дим стовпом.

Твіт набрав більше 3 тисяч «лайків» і майже 3 тисячі репостів. Потім з’явилися й інші схожі ролики. Однак розіграш швидко викрили, продемонструвавши, як «дим» з консолі можна легко організувати за допомогою генератора пара.

Однак є й інші скарги, на цей раз, цілком реальні. Багато з перших покупців не могли кілька годин увійти в обліковий запис Xbox Live на новій приставці, з цим Microsoft змогла впоратися досить швидко. Також присутні і апаратні неполадки – непрацюючі оптичні приводи, сильний шум «як від холодильника 80-х років», справжній не грайливий перегрів, що приводить до раптових вимикань консолі, а також повне і остаточне виключення після пари годин використання.

Читайте також: Seagate представила накопичувачі для Xbox і фанатів Halo.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version