Home Новини сучасних технологій З’явилися перші відгуки про HomePod mini

З’явилися перші відгуки про HomePod mini

0
З'явилися перші відгуки про HomePod mini

Сьогодні в мережі з’явилися перші відгуки про HomePod mini, що надає нам перші враження від якості звуку та дизайну динаміка. Ми зібрали деякі думки доповідача нижче. 

Якість звуку

Брайан Грівець від TechCrunch сказав, що HomePod mini видає “надзвичайно великий звук”, враховуючи його розмір:

У свій час я використовував багато різних розумних колонок, і, чесно кажучи, я справді вражений звуком, який компанія змогла вивести з 3,3-дюймового пристрою.

Він повний, чіткий і вражаюче потужний за своїми розмірами.

Майкл Гротхаус із Fast Company також поділися враженнями:

Проте, незважаючи на набагато нижчу вартість та менший розмір, HomePod Mini звучить феноменально в порівнянні з іншими колонками аналогічної ціни, якими я користувався. Навіть якщо рівень гучності становить лише 40%, звуки HomePod Mini наповнюють мою велику вітальню рясно і рівномірно.

Справді, звук мене здув, коли я вперше почав слухати музику. Це не звучало далеко від якості, яку ви можете отримати від оригінального HomePod, проте для мого вуха це звучало вдвічі краще , ніж від бездротових колонок такого ж розміру, менших за 150 доларів, які я звик використовувати. Прослухавши HomePod Mini лише кілька днів, коли я повернувся до своїх старих бездротових динаміків JBL – і навіть до динаміків на моєму 16-дюймовому MacBook Pro (які є фантастичними динаміками для ноутбука) – і тепер, і в порівнянні з якість звуку від HomePod Mini.

У своєму огляді на YouTube Маркес Браунлі також сказав, що HomePod mini забезпечує “великий звук”.

Дизайн

Відгуки підтверджують, що міні-кабель HomePod закінчується портом USB-C для використання з адаптером живлення на 20 Вт, що входить до комплекту.

Ден Сейферт із The Verge виявив, що сенсорну поверхню управління HomePod mini важче побачити через всю кімнату, ніж кільце Amazon Echo:

Під час тестування я виявив, що цю панель освітлення важче побачити через всю кімнату, ніж світиться кільце Ехо. Якщо ви не поруч із HomePod mini, важко сказати, коли Siri почула вашу голосову команду та відповідає.

Доступність

HomePod mini коштує в США 99 доларів. Попереднє замовлення розпочалось у п’ятницю, 6 листопада , з перших поставок покупцям та доступності в магазинах, які мали розпочатися в понеділок, 16 листопада. Крім США, колонка доступна в Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Індії, Японії, Іспанії та Великобританії.

Читайте також: DxOMark опублікували рейтинги розумних колонок.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version