Home Новини сучасних технологій Amazon випустили оновлену розумну колонку Echo

Amazon випустили оновлену розумну колонку Echo

0

Amazon випустили оновлену розумну колонку Echo. Вона є поєднанням попередніх моделей Echo та Echo Plus. Однак новий Echo відходить від баштоподібного дизайну попередніх моделей до нової сферичної форми. Більша частина поверхні цієї сфери – решітка, тоді як на пластиковій нижній стороні світиться кільце світлодіода.

Amazon випустили оновлену розумну колонку Echo

Новий Amazon Echo поставляється з оновленою акустичною системою, оснащений єдиним 3-дюймовим низькочастотним динаміком і подвійними високочастотними динаміками, а також обробкою звуку Dolby. Echo відчуває акустику вашого простору і автоматично налаштовує на нього звук.

Крім того, новий Echo також має вбудований розумний домашній концентратор, який підтримує Zigbee, Bluetooth Low Energy та Amazon Sidewalk. Ви зможете підключити свої розумні домашні пристрої безпосередньо до Echo, не вимагаючи виділеного концентратора.

Розумна колонка працює на основі нового процесора Amazon першого покоління Neural Edge першого покоління, який призначений для прискорення програм машинного навчання, а також включає в себе модель нейронного розпізнавання мови, яка швидше обробляє запити Alexa.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version