Home Новини сучасних технологій Браузер Opera отримав покращену функцію синхронізації

Браузер Opera отримав покращену функцію синхронізації

0
Браузер Opera отримав покращену функцію синхронізації

Компанія Opera Software оголосила про випуск нової версії браузера Opera. В якості головного нововведення підноситься те, що браузер Opera отримав покращену функцію синхронізації.

Як обіцяють розробники, синхронізація зроблена максимально простою в нових версіях десктопного і Android-браузера. Opera 60 для Android отримала перероблену функцію синхронізації, в основі якої тепер лежить звичайне сканування QR-коду для установки з’єднання між Opera на пристрої Android і Opera для комп’ютерів на Windows, macOS або Linux. Тобто, немає необхідності вводити логін і пароль для входу в обліковий запис.

Крім того, в Opera 60 для Android з'явилася популярна функція «Мій Flow», яка вже є в браузері Opera Touch, а також нова функція «Підказки» на домашній сторінці. «Мій Flow» дозволяє користувачеві ділитися з самими собою файлами, посиланнями, відео YouTube, фото і особистими нотатками, відправляючи їх з мобільного або десктопного браузера Opera.

Підказки визначають найбільш часто відвідувані користувачем сайти і потім показують їх у нижній частині експрес-панелі.

Нова версія браузера Opera для комп'ютерів отримала функцію Easy Files. Прикріплюючи файли в браузері, Easy Files буде показувати список недавно завантажених файлів, допомагаючи швидко вибрати потрібний файл без необхідності шукати його в папках або запам'ятовувати його ім'я.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version