Home Новини сучасних технологій 7 найкращих інтернет-браузерів 2022 року

7 найкращих інтернет-браузерів 2022 року

0

Коли ви починаєте користуватися інтернет- браузерами, ви завжди шукаєте найкращий досвід, чи то для завантаження простої веб-сторінки, відео, завантажень чи роботи. Найважливіше — знайти серед найкращих інтернет-браузерів той, який забезпечить саме те, що вам потрібно.

7 найкращих браузерів 2022 року

Є кілька веб-переглядачів із різними пропозиціями на вибір, але список, який об’єднує найкращі веб-переглядачі 2022 року, може звузити пошук ідеального веб-переглядача, і це саме та пропозиція в цій статті.

Якщо ви хочете завантажити хороший браузер, але не маєте багато часу на його пошук або навіть не знаєте, з чого почати, перегляньте наші варіанти нижче.

1. Microsoft Edge

Починаючи, нашим першим варіантом стане наслідник "популярного" браузера Microsoft Explorer, а саме Microsoft Edge, який перевершив очікування багатьох користувачів Windows .

Виявляється, цей сюрприз стався завдяки старому браузеру Microsoft, відомому як Internet Explorer, який мав багато проблем з продуктивністю та катастрофічні недоліки безпеки, які змусили багатьох звичайних користувачів браузера перейти на Google Chrome.

Багато користувачів перевіряли продуктивність браузера, оскільки Microsoft зосереджувалася на продуктивності свого старого браузера. Було виявлено, що Microsoft Edge є найкращим варіантом для тих, хто шукає розширення Google Chrome, але з низьким споживанням оперативної пам’яті.

Ви побачите, що зв’язок синхронізується з вашою електронною поштою між настільною та мобільною версіями, що означає, що ваша історія, закладки та розширення будуть на обох пристроях.

Цікаво: Як очистити кеш в браузері Microsoft Edge.

2. Google Chrome

Тепер Google Chrome скидає з трона Internet Explorer і продовжує залишатися серед найкращих веб-переглядачів сьогодні. Цей браузер приніс можливість інсталювати розширення з найрізноманітнішими типами функцій, включаючи «Блокування реклами», який припиняв оманливу рекламу.

Браузер чудово сумісний з іншими інструментами Google і є браузером за умовчанням на більшості пристроїв Android. Однак тут з цим браузером не все райдужно.

Хоча на перший погляд це не здається, Google Chrome був позначений як «пожирач пам’яті», який у кінцевому підсумку робить ваш комп’ютер надзвичайно повільним, де рекомендується принаймні дві пам’яті оперативної пам’яті на 32 ГБ.

Цікаво: Як очистити кеш у браузері Google Chrome.

3. Opera

Ще один дуже цікавий браузер, але навіть легший за інші варіанти в цьому списку, це браузер Opera. Легкий і простий у переміщенні веб-переглядач з часом став лише кращим, додавши вбудовану VPN для забезпечення безпечнішого перегляду та вбудований блокувальник реклами.

Для геймерів і ентузіастів технологій ми також знайдемо Opera GX, яка має функції, які обмежують споживання процесора та оперативної пам’яті браузера. Крім того, ця спеціальна версія забезпечує хорошу сумісність із функцією темного режиму, змушуючи значну частину сайтів адаптуватися до зовнішнього вигляду.

Якщо ви були здивовані нашим першим вибором у списку найкращих браузерів 2022 року, вам, хто має слабкий ПК, сподобається цей браузер.

Цікаво: Браузер Opera отримав покращену функцію синхронізації.

4. Brave

Коли в Інтернеті витікає так багато особистої інформації, знайти хороший браузер може стати справжньою проблемою. Але хтось вирішив засукати рукави та зробити браузер якомога повнішим, об’єднавши всі функції конфіденційності та технології шифрування на ринку, і цей хлопець – Brave.

Браузер має вбудовані інструменти, які блокують більшість оголошень на веб-сайті та запобігають збору вашої історії веб-перегляду для створення персоналізованої реклами. Крім того, браузер має найбезпечніший режим анонімного перегляду з усього списку найкращих інтернет-браузерів 2022 року.

Цікаво: Названо конфіденційний браузер, про який мало хто знає.

5. Браузер Tor

Якщо вам сподобалася ідея залишатися в безпеці, вам дуже сподобається браузер Tor Browser. Браузер давно відомий як глибокий веб-браузер, у якому ви можете переглядати стільки, скільки забажаєте, без збирання даних веб-перегляду та обміну ними в Інтернеті.

Цей веб-переглядач є повним пакетом безпеки з вбудованим блокувальником реклами, тому він не заважає вам працювати та не відволікає від роботи. Браузер також має дуже ефективний і визнаний ринком режим шифрування, і саме він дає схвалення для появи зашифрованого перегляду.

Цей веб-переглядач ідеально підходить для тих, хто хоче переглядати веб-сторінки з конфіденційністю та безпекою, а це означає, що в ньому неможливо встановити розширення, які можуть вас скомпрометувати. Однак із такою кількістю вбудованих основних функцій ви навряд чи пропустите жодне розширення.

Цікаво: Названо найкращий браузер для шанувальників конфіденційності.

6. Safari

Власники пристроїв від компанії-гіганта Apple вже добре знають браузер Safari, але в списку найкращих інтернет-браузерів 2022 року він потрапив через свою ефективність на пристроях бренду. Браузер має високу сумісність з пристроями бренду саме тому, що створювався з думкою про них.

Як і в усіх продуктах Apple, ви знайдете хорошу сумісність на всіх пристроях, яка синхронізуватиме вашу історію та перегляд веб-сторінок з іншими пристроями, до яких ви підключені.

Немає негативних моментів, які б утримували вас від браузера, оскільки Apple сама відповідає за дані користувачів, які використовують її продукти, що забезпечує більш задовільну безпеку навігації. Доступно лише для пристроїв Apple.

Цікаво: Як очистити кеш у браузері Safari.

7. Mozilla Firefox

Коли вам говорять про вік, це не означає, що ви можете бути впевнені в цьому, принаймні, коли мова йде про Mozilla Firefox. Браузер існує на ринку вже багато років і продовжує оновлюватися як зовнішній вигляд, так і досвід користувача.

Причина, по якій цей браузер входить до списку найкращих інтернет-браузерів, не дивна, оскільки компанія, яка обслуговує веб-переглядач, гарантує, що це, безперечно, найкращий браузер на ринку з точки зору безпеки, і що жодна ваша інформація не передається чи продається.

На цьому ми завершуємо наш список найкращих інтернет-браузерів у 2022 році. Залиште свій досвід браузера в коментарях.

Цікаво: Як очистити кеш у браузері Mozilla Firefox.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version