Home Новини сучасних технологій У приставки PlayStation 5 виявився web-браузер

У приставки PlayStation 5 виявився web-браузер

0

У приставки PlayStation 5 виявився web-браузер, але відшукати його надзвичайно важко. Мало того, що Sony заховала браузер незрозуміло куди, так ще і сильно обмежила його функціональність.

Браузера в ігровій консолі PlayStation 5 немає, чим вона відрізняється від PlayStation 3 і PlayStation 4 не в кращу сторону. Цей момент відображений не тільки в офіційному FAQ по приставці, а й підтверджено топ-менеджерами, які не побачили в цьому нічого поганого. Втім, як виявилося, щось на кшталт браузера в PlayStation 5 все ж є, але відшукати його непросто.

Спочатку треба зайти в налаштування і знайти пункт меню User Guide (Керівництво), перегорнути його до пункту Users and Accounts (Користувачі і Акаунти), натиснути в ньому «Link with Other Services» (Підключення інших сервісів) і вибрати аккаунт в Twitter. Однак логінитися в Twitter не потрібно, а потрібно натиснути на іконку Twitter у верхній частині сторінки.

У приставки PlayStation 5 виявився web-браузер

Після цього відкриється Twitter в стандартному web-вигляді. Ура, браузер запущений? І так і ні. Хоча сторінка і має вигляд звичайного браузера, доступу до адресному рядку у користувача немає. Все, що він може - це переходити за посиланнями повідомлень в Twitter.

Але і тут є обмеження: відео не відкривається на весь екран, а стрімінгові сервіси музики завантажуються лише «частиною інтерфейсу», але не «контентно». Навіщо Sony знадобилося городити город з таким «таємним» браузером - незрозуміло, але є надія, що повноцінний web-переглядач все ж в системі з'явиться.

Читайте також: Консолі PlayStation 5 розкупили миттєво.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version