Home Новини сучасних технологій В першого “щасливчика” згоріла Sony PlayStation 5

В першого “щасливчика” згоріла Sony PlayStation 5

0
Відомо, коли Sony запустить Playstation 5 Slim

В першого “щасливчика” згоріла Sony PlayStation 5. Це перша виявлена проблема з новою приставкою від Sony.

Компанія Sony почала сьогодні продавати ігрову приставку PlayStation 5 в декількох регіонах, включаючи США, Японію, Канаду, Мексику, Австралію, Нову Зеландію і Південну Корею. Стали з’являтися перші повідомлення про проблеми, виявлених у приставки наступного покоління.

На одну таку проблему зі «смертельним» результатом поскаржився Джеремі Пентер (Jeremy Penter), відомий за своїм відеоканалу на YouTube під назвою ACG. Правда, варто відзначити, що він опублікував свою скаргу, коли відкритий продаж ще не почався. Блогер заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, що консоль «на 100% мертва».

За словами Джеремі, до повної втрати працездатності приставки призвела помилка з «відновленням сховища», на яку скаржилися і інші, однак у нього це дійшло до точки, коли він почав отримувати масові повідомлення про помилки, проблеми з підключенням до мережі і раптові перезавантаження. Блогер зазначив, що вони з Sony працювали над усуненням проблем, коли приставка взагалі перестала працювати.

Незабаром після цього Джеф Герстман (Jeff Gerstmann), журналіст ресурса GiantBomb, поскаржився на подібну одну проблему, яка виводить приставку з ладу. Як виявилося, перехід приставки в режим спокою під час гри Spider-Man Remastered викликає збій всієї системи, запускаючи процес «відновлення зовнішнього диска». Причому це був не одноразовий збій, а повторюється кожного разу схема - запускається відновлення і закінчується все чорним екраном. Потім приставка «оживає», пропонує відправити звіт про помилку і потім завантажується в нормальному режимі.

Читайте також: Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version