Home Новини сучасних технологій MediaTek співпрацює з OPPO та Xiaomi на ринку телевізійних чіпів

MediaTek співпрацює з OPPO та Xiaomi на ринку телевізійних чіпів

0
MediaTek співпрацює з OPPO та Xiaomi на ринку телевізійних чіпів

Компанія MediaTek співпрацює з OPPO та Xiaomi на ринку телевізійних чіпів. Раніше основну частку ринку китайських телевізійних чіпів займала Huawei, а це також означає, що MediaTek готується кинути виклик домінуючому положенню Huawei у телевізійних чіпах.

Порівняно з нинішньою перевагою Huawei на частці ринку, MediaTek також має свої унікальні переваги на ринку телевізійних чіпів, і компанія завжди зосереджувалась на дослідженнях і розробці в галузі чіпів, а для тих компаній, які виробляють телевізори, MediaTek видається кращим варіантом, ніж використання конкуруючих та дорожчих чіпів.

З початку цього року Samsung, Skyworth та Hisense послідовно використовують розроблені телевізійні чіпи MediaTek. Водночас MediaTek була одним з основних постачальників мікросхем для телевізора Xiaomi, а в майбутньому буде одним із постачальників для телевізорів OPPO.

У цей час MediaTek почала звертати увагу на ринок телевізійних чіпів, через те, що ринок мобільник чіпів контролює компанія Qualcomm. На даний момент, домінування Qualcomm на ринку чіпів високого класу неможливо похитнути.

Це також викликає занепокоєння його подальших перспектив розвитку. В даний час здається, що якщо MediaTek хоче продовжувати підтримувати зростання бізнесу, то необхідно розширяти сфери свого бізнесу.

Читайте також: MediaTek представили свою першу 6-нанометрову платформу.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version